Célunk olyan település-szintű bor elkészítése, mely a mádi területekre jellemző ásványos karakterrel bír és jól fogyasztható. Magas minőségi követelményeknek felel meg és mennyiségéből adódóan szélesebb fogyasztói körnek teszi lehetővé a település adottságainak megismerését. Ezek a borok mádi kistermelőktől vásárolt szőlőből készülnek borászatunkban. Az integrációs folyamatba évről évre több termelő csatlakozik, vállalva a terméskorlátozást és a magas minőségi kritériumokat, ezáltal a bevont kiemelt területek növelésével mind a minőség, mind a mennyiség növelhető. A Mád Furmint, a Mád Hárslevelű és a Mád Késői szüret erjesztése hőmérséklet szabályozott acéltartályban zajlik. Fajélesztőt nem használunk. Hordós érlelést nem kapnak, a borokat frissen palackozzuk üvegdugós zárási móddal.